Slogan Keyworks
zoeken

LIJNOPERATOR (m/v) - regio Tienen

LIJNOPERATOR (met voeling voor techniek/chocolade)

 

Je gaat in twee ploegen of flexibele nacht aan de slag in onze semi-geautoma-tiseerde productieafdeling waar je het hele productieproces van het chocoladeproduct in goede banen leidt. Je hebt hierbij constant overleg met je collega’s van de keuken, verpakking en technische dienst. Je stelt de productielijnen af volgens welbepaalde werkinstructies. Je houdt rekening met de hoge kwaliteitseisen en je voert tevens nauwkeurig de opgelegde controles en registraties uit aan de lijnen. Aandacht voor netheid en hygiëne is een must. Je bent samen met de teamleader Inpak mee verantwoordelijk voor het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

 

Om deze taak goed uit te kunnen voeren, heb je een minimum aan ervaring als operator en heb je voldoende achtergrondkennis van chocolade. Ben je vertrouwd met hygiënenormen in voeding, dan is dit zeker een pluspunt. Je denkt mee om ons productieproces nog te verbeteren en durft initiatief te nemen. Je spreekt vlot Nederlands, werkt efficiënt, je beschikt over een basiskennis techniek, stelt je flexibel op én je kunt met een computer werken.

 

Ons aanbod

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar medewerkers centraal staan.

Via onze aangeboden opleidingen kun je jezelf verder ontwikkelen en ook doorgroeien in onze organisatie.

Je ontvangt een competitief loon gekoppeld aan heel wat extralegale voordelen.

Heb je interesse, stuur dan zeker je cv naar Tienen@keyworks.be of bel naar 016 85 02 85

 

 

Hier solliciteren

Onze kantoren
Facebook
Drupal website by Prosite © 2013-2019 | Design by Joumani