Slogan Keyworks
zoeken

Onderhoudstechnieker (m/v) - Diest

Functie

Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatorisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen. Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen. Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

Profiel

Je bent in het bezit van een technisch A2-diploma elektriciteit-elektronica of bent gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over de kennis van PLC-sturingen (S5 en S7), frequentiesturingen en hebt enige kennis van meet- en regeltechnieken. Je bent eveneens in het bezit van een BA4, pluspunt BA5. In stresssituaties blijf je rustig en voer je elektrische herstellingen zelfstandig uit. Jouw analytische geest lost storingen op en stelt verbeteringen voor. Je bent gedreven en hebt een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen. Tenslotte heb je oog voor veilig werken.

Aanbod

Een boeiende uitdaging in een internationaal bedrijf met familiaal karakter. Je komt terecht in een innovatieve, vooruitstrevende en technische omgeving. Deze functie bevat vele mogelijkheden tot initiatief en groeikansen door onder andere permanente opleiding.

Interesse?

Stuur je cv naar limburg@keyworks.be of contacteer ons op 013/67 84 05

 

Hier solliciteren

Onze kantoren
Facebook
Drupal website by Prosite © 2013-2019 | Design by Joumani